Concert íntim de cant Dhrupad amb Sou Inoue

El divendres 8 de gener a les 20h farem un concert íntim de cant Dhrupad amb Sou Inoue a l’Escola de ioga YOGENA de Barcelona, al carrer Teodora Lamadrid número 4 sot.1 al barri de Sant Gervasi (FFCC: El Putxet).

Tenim l’honor de presentar-vos a Sou Inoue, un músic d’orígen japonès que ha dedicat tota la seva vida a l’estudi de la música i durant la darrera dècada s’ha entregat a l’aprofundiment de la música clàssica de l’Índia, però més concretament a la pràctica del Dhrupad, el gènere musical més antic de la música clàssica de l’Índia.

L’any 2003 va començar els seus estudis de flauta bansurī amb el mestre Nakagawa Hiroshi, deixeble del célebre flautista Pt. Hariprasad Chaurasia. Amb un desig profund d’explorar els misteris del so en els rāgas a través de l’ ālāp (part introductòria d’un rāga que explora l’entramat melòdic del rāga en forma d’improvisació melòdica amb un temps lent i sense una pulsació definida.) L’any 2008 va viatjar a l’Índia per dedicar-se plenament a l’estudi del cant dhrupad amb els Gundecha Brothers al Dhrupad Sansthan Bhopal. (Institut de Dhrupad de Bhopal). De llavors ençà, Inoue Sou ha ofert concerts a Índia, Nepal, Japó i els Estats Units. Actualment viu Katmandú, ensenyant i cantant en jugalbandi (a duo) amb Vishal Bhattarai.

La nitidesa i la precisió de la seva veu unides a la profunditat espiritual amb la que viu el fenòmen musical fan dels seus concerts i tallers una experiència extraordinària d’autoconeixemen i consciència plena mitjançant el so.

Aquesta és la primera visita d’Inoue Sou a Espanya, convidat per Aushadhi Escuela de Yoga de Madrid. Aushadhi Yoga està organitzant diverses activitats amb Sou Inoue a Madrid i voltants i gràcies a la seva col.laboració hem pogut convidar-lo Catalunya per oferir aquest concert i un taller de cant durant el cap de setmana. (Veieu més informació a la secció NOTÍCIES).

Serà un plaer compartir un vespre plegats i explorar la música rāga a través del cant Dhrupad.

L’entrada és lliure i per cobrir les despeses proposem el sitema de taquilla inversa a on cadascú contribueix amb el que vol una vegada acabat el concert. Cal reservar prèviament la vostra entrada enviant un correu amb el vostre nom i número de persones que vindreu a: sangitarasika@gmail.com

A continuació teniu el cartell amb tots els detalls: