Concert de dhrupad amb Samvad al Castell de Cornellà

El dimecres 20 de juliol a les 22h farem un concert de dhrupad al Castell de Cornellà amb SAMVAD, Virginia Nicoli i Igino Brunori, acompanyats a la percussió pel tablista Ciro Montanari.

El concert forma part de les Nits d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Cornellà i l’entrada és gratuïta. L’adreça del Castell de Cornellà és:

 c/ Mossèn Jacint Verdaguer, s/n, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona.

Tenim el gust de presentar-vos a Samvad, un duet format per Virgínia Nicoli amb la flauta travessera, la bansurī i la veu i Igino Giovanni Brunori amb el saxo i la flauta bansurī i a Ciro Montanari al tablā.

La música de Samvad es basa en l’estudi rigorós del Dhrupad, un dels gèneres de la tradició musical hindustànica. La recerca que duen a terme és al mateix temps clàssica i contemporània perquè es tracta d’un cas únic en el món de duet de saxo i flauta en el gènere Dhrupad, experimentant amb el llenguatge clàssic de la música hindustaní i amb el diàleg amb músics d’altres tradicions musicals de tot el món. Els seus concerts són autèntics viatges per paisatges musicals rics de melodies i ritmes.

samvadmusic.com

NITSESTIU16_WEB